===== PHP ERROR ====== Number: [2] String: [Declaration of DB::query($query) should be compatible with mysqli::query($query, $resultmode = NULL)] File: [/home/garagebe/domains/garagebedrijfmarkus.nl/public_html/classes/Db.class.php] Line: [15]

===== PHP ERROR ====== Number: [8192] String: [Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated] File: [/home/garagebe/domains/garagebedrijfmarkus.nl/public_html/includes/requests.php] Line: [6]

apk - Auto Garagebedrijf Markus

APK

APK Keuringen Amsterdam.

De Algemene Periodieke Keuring ( APK) is een in Nederland wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid, en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en uw auto zal daarnaast zeker ook onderhoud nodig hebben. De APK heeft, afgezien van de emissie-eisen, niets met het motorische gedeelte van uw auto te maken. Of uw olie of koelvloeistof nog op peil is, is voor de APK niet van belang, maar wel voor het welbevinden van uw auto. Uw auto kan uitstekend remmen, terwijl de remblokken al behoorlijk versleten zijn.

Dit soort zaken valt onder onderhoud! Ook zijn diverse onderdelen die bij de APK 1 keer per jaar wel gecontroleerd worden, onderhevig aan beschadigingen. Neem bijvoorbeeld uw banden: u kunt door een "stoeprandje" een dag na de APK al een breuk in de band hebben en dus een potentiele klapband. Regelmatig onderhoud van uw auto is dus belangrijk.

Wij verzorgen de APK en evt. roetmeting voor personenauto's, bedrijfswagens en campers tot een gewicht van 3500 kg en een hoogte van 2.70m (vanaf 1 september 2014 is op onze nieuwe locatie in Uithoorn de hoogte niet beperkt). Voor een APK, onderhoud en grotere reparaties vragen wij u ons te bellen voor het maken van een afspraak. Voor kleine dingen als een lampje, of een geluidje kunt u altijd even langsrijden.

 Wist u trouwens dat de APK keurmeester elke twee jaar opnieuw examen moet doen om zijn keuringslicentie te verlengen? Reden hiervan is o.a. dat er jaarlijks diverse wijzigingen in de wettelijke bepalingen plaatsvinden. Afgelopen 14 augustus 2013 heeft Jan wederom met goed gevolg dit examen gedaan en zijn keuringslicentie is dus weer met 2 jaar verlengd!